Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία με το email σας και τον κωδικό σας (το password που δηλώσατε κατα την εγγραφή) και κάντε κλικ στο "είσοδος" για να προχωρήσετε.

email:
password:

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Συμπληρώστε στο παρακάτω πεδίο το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας στείλουμε άμεσα ένα μήνυμα με οδηγίες ανάκτησης του password σας.

email:

Εγγραφή νέου χρήστη

Συμπληρώστε με τα στοιχεία σας τα παρακάτω πεδία. Όσα πεδία σημειώνονται με (*), πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.

To email σας θα αποτελεί και το όνομα χρήστη (username) για την σύνδεση στην ιστοσελίδα μας (Παρακαλούμε, συμπληρώστε ένα έγκυρο email, διότι σε αυτό θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

Το ονοματεπώνυμό σας, παρακαλούμε, να το συμπληρώσετε χρησιμοποιώντας ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες για να διευκολυνθείτε κατά τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων.

επώνυμο:
όνομα:
κινητό τηλέφωνο:
σταθερό τηλέφωνο:
άλλο τηλέφωνο επικοινωνίας:
διεύθυνση:
ταχ. κώδικας:
πόλη:
χώρα:
email:
password:
επανάληψη password:
Θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα (newsletters) από το Μέγαρο;
 
Στο πλαίσιο του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 που τίθεται σε εφαρμογή στις 25.05.2018, σας ενημερώνουμε πως στο εξής ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΟΜΜΑ) θα διατηρεί ως προσωπικά δεδομένα, τα ακόλουθα στοιχεία, που απαιτούνται για την αγορά των εισιτηρίων σας:

Ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας ή έδρας και αριθμό τηλεφώνου.

Ο ΟΜΜΑ σας βεβαιώνει ότι τα παραπάνω στοιχ εία παραμένουν εμπιστευτικά, δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, χρησιμοποιούνται μόνο για την επικοινωνία μαζί σας καθώς και για την αγορά εισιτηρίων κατόπιν εντολής σας.

Για να πραγματοποιηθεί η εγγραφή σας, πρέπει να δώσετε την συγκατάθεσή σας κάνοντας check στο παραπάνω πεδίο.