Αγορά Πακέτου Εκδηλώσεων

Παρακαλούμε επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα εκδηλώσεων και πατήστε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΑΚΕΤΟΥ» για να αρχίσετε την διαδικασία επιλογής εισιτηρίων στις παραστάσεις του πακέτου

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε το έντυπο με τις προτάσεις για τους Λάτρεις της Μουσικής κάντε κλικ εδώ (pdf)
Όροι και προϋποθέσεις αγοράς πακέτου εκδηλώσεων
  • Σε κάθε πακέτο εκδηλώσεων είναι διαθέσιμες προς αγορά οι θέσεις σε όλες τις ζώνες των αιθουσών «Δημήτρης Μητρόπουλος», «Νίκος Σκαλκώτας» και «Banquet». Στις αίθουσες «Χρήστος Λαμπράκης» και «Αλεξάνδρα Τριάντη» δεν διατίθενται θέσεις στην Ε' ή στην Γ' ζώνη ανάλογα με την παράσταση, που προσφέρονται για τα εκπτωτικά εισιτήρια ειδικών ομάδων του κοινού.
  • Το πακέτο εκδηλώσεων έχει έκπτωση 15% στην αρχική τιμή του εισιτηρίου και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις.
  • Η αγορά κάθε πακέτου εκδηλώσεων είναι δυνατή μέχρι την ημέρα έναρξης της πρώτης εκδήλωσης της συγκεκριμένης θεματικής κατηγορίας.
  • Κάθε αγοραστής έχει δικαίωμα να επιλέξει μέχρι τέσσερις θέσεις για κάθε εκδήλωση ενός πακέτου.
  • Υπάρχει η δυνατότητα έως τριών άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα από τα ταμεία του Μεγάρου.
  • Σε περίπτωση κωλύματος δίνεται η δυνατότητα αλλαγής ενός εισιτηρίου από κάθε πακέτο εκδηλώσεων (στην περίπτωση αγοράς εισιτηρίων για ένα άτομο). Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 48 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Σε αυτή την περίπτωση επιτρέπεται η αγορά εισιτηρίου ή εισιτηρίων άλλης εκδήλωσης ίσης ή μεγαλύτερης αξίας του εισιτηρίου που επιστρέφεται. Οι εκδηλώσεις πρέπει να είναι παραγωγής ΟΜΜΑ. Οι συμπαραγωγές εξαιρούνται. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.